Home | Damesmode | Broeken | Spijkerbroeken

Spijkerbroeken

Filter & Vind

Hoe het begon

Spijkerbroeken werden halverwege de negentiende eeuw in Amerika ontworpen voor mijnwerkers. Hoewel de broek toen nog niet deze naam droeg. Pas in 1872 werden de klinknagels (spijkers) toegevoegd aan dit ontwerp, om te voorkomen dat de broekzakken scheurden. Ondanks dat het een ware hot was, duurde het nog tot halverwege de twintigste eeuw voordat de jeans in Europa gedragen werd. In het begin alleen als werkkleding, maar al snel werd de denim broek een vast onderdeel van ieders garderobe.

Europese innovatie

In de jaren 80 van de twintigste eeuw ontstonden meerde Europese jeansmerken, waaronder Angels Jeanswear. Bij Angels hebben ze deze stugge spijkerbroeken om weten te toveren tot een heerlijke, zachte damesjeans. Het aanbod van Angels varieert in wassingen van clean tot destroyed en in de kwaliteiten van non- tot superstretch. Sinds 2018 is Angels extra bekend geworden door de uitvinding van de “One Size fits all Angels”
Dankzij een voor Angels ontworpen weeftechniek, past iedere vrouw met maat 36 tot en met 42 in deze broek. Door de elastische band zit de broek echt heerlijk. Hij drukt niet op de buik en sluit netjes aan in de rug. Daarnaast voelt de broek als een tweede huis dankzij de heerlijke stretchstof.

Eigen klantenservice

Vóór 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Gratis verzending

9,6 op KlantenVertellen

99% beveelt ons aan

Heb je een vraag?

We helpen je graag!

Volg je ons al?

Voor leuke updates van je favoriete jeans!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00
Pasvorm
Collectie

2011 - 2024 Emmy's Choice - Onderdeel van Juroz B.V.